top of page

Glädje är ett val

2021 dec 31

Det är inte alltid lätt att vara glad eller att få en positiv inställning till livet om man varit med om jobbiga saker. Ibland är vi med om så mycket jobbigt att vi inte orkar vara glada. Men det går att göra något åt det. Alla är vi glada för något litet, då och då iallafall. Det gäller att ta dem små tillfällena och få de att växa till fler eller längre tillfällen. Speciellt om man befinner sig i djup sorg, trauma eller uppgivenhet. Kanske de flesta av oss blir glada av att se en söt hund, en fin blomma eller en vacker utsikt. Se till att en gång om dagen få något litet att bli glad över. Tänk sedan ut andra saker som du också skulle kunna bli lite glad över senare. Sedan gäller det att målmedvetet träna in dessa stunder i början. För vi är vanemänniskor och det tar ett par veckor innan det kommer av sig självt. Sinnet och känslor samverkar som i en loop. Det jag tänker bekräftar det jag känner som bekräftar det jag tänker. Så man måste vända trenden helt enkelt. Till en början kan det kännas ovant och som man inte är den där glada personen men om man tränar så blir det mer naturligt vartefter och det man vet är att ju gladare man blir desto lättare känns livet. Prova - det kan ju inte skada. 

Namaste Sanna

Tacksamhet ger mer att vara tacksam över

2022 jan 1

Finns det något du är tacksam över? Kanske att du har ett jobb, en partner eller ett husdjur som litar på dig fullt ut? Är du kanske tacksam att just du är du? Även små saker kan vi vara tacksamma för. Som att man hann med bussen då man var lite sen eller att man vågade en sak som sen blev något stort och viktigt i ens liv?

När vi är tacksamma så är vi i en universell energi som känner av att du är tacksam, vilket leder till att du manifesterar in mer att vara tacksam för. När du känner dig missmodig så byt fokus och välj tacksamhet istället. Det kommer kännas bättre omedelbart. Prova så får du se.

Namaste Sanna

Healing

2022 jan 02

Healing, läkande, kan ske på många plan. Healing är inte bara att kroppen läker. Vi har även en känslokropp där vår emotionella del finns. Våra känslor. Även vår mentala kropp kan helas. Våra tankar och mentala blockeringar tex. Sedan har vi den astrala kroppen, vår energikropp eller själskropp som är kopplad till det högre jaget, vår koppling till universums källa och det undermedvetna, där vi även har våra skuggsidor. Alla dessa delar kan healas med hjälp av olika metoder. Handpåläggning(kallas batterihealing), kristallhealing, reiki eller reconnective healing, transhealing, änglahealing mm. Healing kan även ske på distans pga att alla människor och levande varelser är sammanbundna via etern i ett globalt, energimässigt medvetande, en eterisk sfär, där även all information om dig finns (som tex synska kan få till sig när du ber om vägledning). Med hjälp av intentionen att heala någon så blir det som en adress på ett brev som når mottagaren i den globala astrala sfären. Därför spelar avståndet ingen roll vid distanshealing. I dessa tider kan det vara ett bra alternativ. 

Namaste Sanna

Symbolen Zia Sun

2022 jan 03

Jag drogs till Zia Sun-symbolen under en resa till USA och kände hur mycket kraft och visdom den representerade. De fyra delarna innefattar allt som har med New Mexico-indianernas värderingar och spirituella världsvy att göra och som de lever efter.

Här kan du titta på Indianfolket Pablo som ser Zia symbolen som helig.


Spiralen (som ej finns i den ursprungliga Ziasymbolen) står för 

livets cykler: födelse, tillväxt, död och reinkarnation. Spiralen representerar vår kontakt med det gudomliga. Den rör sig fån det yttre egot och den yttre världen till den innersta själen och vårt kosmiska medvetande och upplysning. Spiralen står för utveckling och själens expansion.


Så båda dessa symboler och första halvan av mitt namn gav SanZia då jag dessutom är född med solen som härskarplanet (i Lejonets tecken) och för att jag vill hjälpa andra att nå sin innersta själsdel där man finner styrkan att gå från rädsla och ego till kärlek och harmoni i sitt liv!

Namaste

Sanna

bottom of page