top of page

SANNA 

Hejsan! 

Jag heter Sanna och har flera utbildningar; healing, mediumskap, djurkommunikation och tidigare liv- men även barndoms-regressioner. Jag jobbar även med tarot och andra redskap.

Jag har alltid varit intuitiv som vi säger nuförtiden och jag får information via klarseende, klarhörande och klarvetande. Jag har även guider och ett andligt team som kliver in och jag lyssnar och förmedlar det till dig.

*

Hur går det till då?

Jag känner in, lägger kort eller kanaliserar information till dig. Jag säger det som kommer och kanske du har någon önskan om att gå in på en specifik fråga, ja då säger du bara det.

Du kan få hjälp i olika områden som hör till din vardag eller frågor om din roll i världen.

Ibland kan saker handla om att man hittar en förklaring till händelser och känslor, tittar på var man står nu, för att sedan hitta den bästa vägen framåt för dig via svaren vi får från guider, ditt högre jag eller nära och kära. 


Varför få hjälp med sånt här?

Många gånger handlar det om att bli objektiv, se sig själv eller andra utifrån och försöka förstå varför människor gör som de gör. Det är inte alltid så lätt om man är ledsen och till och med sårad för då fungerar inte vår egen intuition så bra. Vi stänger ner vid stress, bråk, sorg och andra kriser/trauma. Så därför är det lättare för en utomstående att känna in situationen åt dig.


Vad är "att spå"?

I alla tider har vi siat, man vill veta vad framtiden har att ge. För vi är otåliga, nervösa och hoppfulla.

Vi vill ha kontroll.

Så likaväl som vi frågar vår vän om råd så kan vi gå till en okänd, som inte är en partisk ja eller nej-sägare. Vi säger som det är. 

Från dina guider som har ditt bästa i sitt intresse. 


Ofta har jag fått frågan: -Hur mår jag egentligen?

Ibland är det faktiskt svårt att veta hur vi mår, då vi ofta tänker för mycket. Eller inte alls för vi orkar inte. Så ibland går det inte att ensam sålla bland känslor, fakta och påverkan av yttre omständigheter. Då frågar vi universum vad som pågår här egentligen. Och benar ut saken.

Sen kan vi också gå igenom dina chakran (energicentra) och se vad vi behöver fokusera på.

 Kanske prata lite om livet och drömmar. Att tanke blir till verklighet är ett koncept jag brinner för. Framförallt påverkar tankarna om dig själv och din kropp, dig själv och din kropp. Ja du läste rätt.MEN... 

Ibland vill man ju bara veta om huset kommer bli sålt, får jag det där jobbet, gillar hen mig, vad för kul har jag med mig från ett tidigare liv? Som sagt, alla frågor är välkomna. 

Och Du är Välkommen!

Namaste

SanZia


MITT MÅL

Min uppgift och livssyfte är att sprida glädje och att uppmuntra andra människor att finna sin inre styrka och mod till att välja bättre tankar, ord och handling så de når ett liv i flow. Ett flow där allting faller på plats och där det till och med kan kännas lite magiskt.

MIN VISION

 Att sprida kunskap om det moderna icke längre tabu-belagda området spiritualitet/andlighet och hur vi har en rik inre källa att hämta kraft och inspiration från, så vi kan läka oss själva. Att agera mentor inom andlig utveckling och självutveckling. Verka för att healing ska accepteras som ett komplement inom sj....friskvården. :) bottom of page